Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Ευχές για το 2018


Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης "Άγιος Γεώργιος ο Εξ Ιωαννίνων "  καλοσωρίζοντας το 2018 εύχεται σε όλα τα μέλη του Συλλόγου και τους συμπολίτες μας Καλή Χρονιά με Υγεία, Ειρήνη και Ευτυχία! 
Εγκάρδιες ευχές στους πολιτικούς άρχοντες της περιοχής μας καθώς και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας Κομοτηνής και εξαίρετο ποιμενάρχη μας κ.κ.Παντελεήμονα.

Σε μια ιδιαίτερη και εθνικά ευαίσθητη  περιοχή όπως η δική μας, η οποία μάλιστα στερείται δίκαιης και ισόρροπης (χριστιανικής) εκπροσώπησης στην ελληνική Βουλή, σε συνδυασμό με την δυσμενή οικονομική συγκυρία η οποία πλήττει τη χώρα μας εδώ και χρόνια σε όλα τα επίπεδα, η Εκκλησία μας, η οποία εκφράζεται στα πρόσωπα των κληρικών μας υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας, αποτελεί φάρο ελπίδας,  σανίδα σωτηρίας, πηγή πνευματικής ανύψωσης της ζωής μας, τροφή για την ψυχή των χριστιανών και έμπρακτη στήριξη στον καθημερινό τους αγώνα.

Περαιτέρω πρέπει να αναγνωρίσουμε τον καθημερινό αγώνα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας, ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στον Κύριο και όλες του τις δυνάμεις στο έργο της στήριξης των ανέργων των απόρων, των εχόντων οποιαδήποτε ανάγκη, με καθημερινή σίτιση, με κοινωνικά φροντιστήρια, με ψυχολογική υποστήριξη και με διαμεσολάβηση σε όλα τα επίπεδα όπου είναι απαραίτητο.

Είμαστε δίπλα του όπου μας χρειαστεί και με οποιονδήποτε τρόπο, τον στηρίζουμε στο θεάρεστο έργο του και προτρέπουμε τον κάθε πιστό να κάνει το ίδιο με το να στέκεται στο πλάι του και με το να διαφυλάσσει το κύρος του. 

Για το Δ.Σ.

Πρόεδρος Τζαμπάζης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος Παπαγεωργίου Μαρία
Γεν.Γραμματέας Χαρίσης Ντούρος Γεώργιος
Ειδ.Γραμματέας-Ταμίας Μπίστας Αργύριος
Μέλος Βάσσος Γεώργιος
Μέλος Μητσέλου Βίκη
Μέλος Κούκου Ουρανία 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου