Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Οι γυναίκες της Κομοτηνής βραβευσαν τον αρχαιότερο πολιτιστικό Σύλλογο της ΡοδόπηςΤο ΔΣ του Σύλλογου Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης ευχαριστεί τις γυναίκες της Κομοτηνής για την τιμη που μας έκαναν  να μας βραβεύσουν ως τον αρχαιότερο Σύλλογος της Ροδόπης.

Ο Γεν Γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών κύριος Χαρισης Ντούρος Γεώργιος ανέφερε:Σας ευχαριστουμε για την τιμή που μας κάνατε.Ηπειρος και Θράκη σε ένα κοινό δρόμο πορείας.


«Η ιστορία της Θράκης είναι παράλληλη με την ιστορία των πατριωτών από την Ήπειρο που ήρθαν, έκτισαν, ρίζωσαν, αγάπησαν, δημιούργησαν, μετέφεραν την μόρφωσή τους που ήταν πολύτιμη και περιζήτητη, επένδυσαν στον τόπο αυτό που έγινε δεύτερη πατρίδα τους. Έδωσαν αξιόλογους αγώνες για την περιοχή αυτή, τα έργα τους, τα ευεργετήματά τους, τα ονόματά τους, τους επέτρεψαν να γράψουν με χρυσά γράμματα το όνομα «Εύανδρος Ήπειρος» στην ιστορία της περιοχής».


Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε και μας δίνετε δύναμη να συνεχισουμε μαζί με ολους τους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή προβαλοντας την παράδοση και τον πολιτισμό της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου