Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ο Συλλόγος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τις απόκριες





Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την Αποκριά που θα πραγματοποιούν στην Κομοτηνή.
Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017
18:00 Τσικνοπέμπτη -  Κεντρική πλατεία Κομοτηνής
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού σας καλεί να διασκεδάσετε και να ξεφαντώσετε με αστείρευτο κέφι στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας, με ζωντανή μουσική, με άφθονο κρασί και σουβλάκια. Ας φορέσουμε όλοι τη γιορτινή μας διάθεση και τις αποκριάτικες στολές μας, ας οπλιστούμε με χαρά και ας τσικνίσουμε όλοι μαζί στη φετινή αποκριά..
 Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης , θα έχει το δικό του τραπέζι για τα μέλη και τους φίλους του. Σας περιμένουμε μετά τις 6 το απόγευμα, για να περάσουμε ένα αποκριάτικο ευχάριστο βράδυ !!!

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017
21:00 2ο KOM.on.PARTY - Κεντρική πλατεία Κομοτηνής
Το 2ο KOM.on.PARTY είναι πλέον γεγονός. Η Κομοτηνή γιορτάζει τις αποκριές με έναν ξεχωριστό και πάλι τρόπο. Την Παρασκευή 17/2/2017 ο Σύλλογος Εβριτών Ν.Ροδόπης με τον πολιτιστικό σύλλογο «Trel@academy.κom» οργανώνουν την παραδοσιακή θρακιώτικη αποκριά στις 9 το βράδυ στην Πλατεία Κομοτηνής. Μαζί τους η Εβρίτικη Ζυγιά, οι Σεϊμένηδες του Νέου Σιδηροχωρίου, αλλά κι ου Καρβάβαλους που χει για ούλνους κάτ’ να πει γύρου απ τη φουτιά.
Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης θα παραστεί και θα διασκεδάσει με τους υπόλοιπους Συλλόγους το έθιμο της Θρακιώτικης Απόκριας.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017
20:00 Καρναβαλική Παρέλαση
Αφετηρία Παρέλασης: Εργατικό Κέντρο και  οδό Θεμ. Σοφούλη

Το Σάββατο 18/2/2017, η ΔΚΕΠΠΑΚ με πρωτοστάτες τους trelacademy και τον σύλλογο Εβριτών οργανώνουν και πάλι την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής και προσκαλούν Συλλόγους, ομάδες, σχολές χορού, γυμναστήρια, φοιτητές και μαθητές και όλους τους δημότες να συμμετέχουν δίνοντας το δικό τους στίγμα, χορεύοντας και τραγουδώντας. Η παρέλαση ξεκινά από το Εργατικό Κέντρο και τη οδό Θεμ. Σοφούλη στις 8 το βράδυ και η μεγάλη γιορτή συνεχίζεται στην Πλατεία όπου τους καρναβαλιστές, μικρούς και μεγάλους, περιμένει ένα ξεχωριστό γιορταστικό πρόγραμμα.
Ο Σύλλογος θα παραστεί στην παρέλαση. Ραντεβού 19:30 στο 13ο Δημοτικό Σχολείο


Σας ευχαριστούμε και Καλή Αποκριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου