Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

 


Με την αυστηρή τήρηση των όσων προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης έκοψε την καθιέρωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του.Ο Γραμματέας και χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Ηπειρώτων Μπίστας Αργύριος εφόσον  ευχαρίστησε τους επισίμους , τα μέλη  και  τους χορευτές του Συλλόγου που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση ανέφερθηκε για  την  σημασία της συλλογικότητας. Χαρακτηρίστικα ανέφερε  ότι  με τη συλλογικότητα καταφέρνουμε να μοιραστούμε την ευαισθησία, την τρυφερότητα, τη διάθεση προσφοράς, τον προβληματισμό, την πίστη μας στην κοινωνική αλληλεγγύη και, το κυριότερο, να τα μετατρέψουμε σε πράξη και αποτέλεσμα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε καθένας μόνος είναι ασφαλώς σημαντικό αλλά όταν συγκρίνεται με τις συνολικές ανάγκες που υπάρχουν σε ένα χώρο φαίνεται ανεπαρκές. Ευχήθηκε, επίσης, σύντομα να ξεπεραστεί ο εφιάλτης της πανδημίας και να πάρει πίσω ο κόσμος τη ζωή του.


Τέλος ευχαρίστησε για άλλη μια φορά  την Πρόεδρο της ΔΕΚΕΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, τον πρόεδρο των Σαρακατσάνων κ Νάκο Γεώργιο ,τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ.Λουρίκα Δημήτριο , την επιστημονική συνεργάτη του Δήμου Κομοτηνής  Σόφια Μενεσελίδου καθως και παλαιά και νέα μελη του Συλλογού .


Στο χώρο υπήρχε έκθεση για την απελευθέρωση των Ι
ωαννίνων καθώς αύριο 21 Φεβρουάριο 2022 συμπληρώνονται 109 χρόνια από την  απελευθέρωση της πόλης .

 Το φλουρί της πίτας, έτυχε στην χορεύτρια του Συλλόγου Αναστασία Κατικά και το δώρο ήταν ένα βιβλίο  από  την περιοχή της Ηπείρου.

 

 

Στο τέλος υπήρχε ένας υπέροχος μπουφές με εδέσματα που έφτιαξαν οι χορευτές του Συλλόγου και στην συνέχεια έγινε η πρόβα του Συλλόγου με χορούς από όλη την Ελλάδα  τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτοκολλά

 

Σας ευχαριστούμε και του χρόνου με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου