Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης «Άγιος Γεώργιος ο Εξ Ιωαννίνων»  σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης  στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 2 Κομοτηνή  την Κυριακή  6 Μαϊου 2018  και ώρα  10:30 π.μ. μέχρι 13:00 μ.μ.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

- Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
- Οικονομικός απολογισμός
- Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
- Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
- Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.
- Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την 8 Απρ 2018  να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (τηλέφωνο  6979520977,6948161487,6947272267).

Δικαίωμα ψήφου  για τις εκλογές  έχουν τα μέλη του Συλλόγου  που θα εκπληρώσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις,  μέχρι το Κυριακή  6  Μαΐου 2018(Τιμή συνδρομής 5 Ευρώ).

Αμέσως μετά την Γ.Σ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν και διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές μας αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες. Για οποιαδήποτε πληροφορία τηλεφωνείστε στα μέλη του Δ.Σ.Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
το Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου