Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν ΡΟΔΟΠΗΣ ΛΟΓΩ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ








                                                                                                                    Αρ.Πρωτ.:1046
                                                                                                        Κομοτηνή 2 Οκτ 2016                   
 
Με σεβασμό στη μουσικοχορευτική παράδοση του τόπου μας,  ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης “ Άγιος Γεώργιος ο Έξ Ιωαννίνων “  επιτελεί ένα σπουδαίο έργο που αναγνωρίζεται και καταδεικνύεται συνεχώς μέσα από τις έντονες δραστηριότητές του, την αναβίωση των εθίμων, τη συμμετοχή του σε συνέδρια και συμπόσια χορού, την οργάνωση εκδηλώσεων “Ετήσιο Αντάμωμα Ηπειρωτών Αν. Μακεδονίας και Θράκης ”, αλλά και με τις συνεχείς παραστάσεις των συγκροτημάτων του τοπικά και πανελλαδικά.

Για την φετινή χρόνια δυστυχώς δεν ξεκίνησαν τα χορευτικά τμήματα του  Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης που είχε προγραμμάτισεi την έναρξη της χορευτικής περιόδου στις 2 Οκτ 2016  ώρα 18:00 στο χώρο που γίνεται εδώ και 7 χρόνια στο 13ο Δημοτικό Σχολείο. Τονίζεται ότι εκεί  βρίσκονται και τα γραφεία του Συλλόγου όπου με δωρεές των μελών του Συλλόγου ανακαινίστηκε ο χώρος  και αγοραστήκαν καινούργια έπιπλα και γραφεία .

Δυστυχώς αιφνίδια αλλάχτηκαν οι κλειδαριές χωρίς καμία ενημέρωση και έμμειναν έξω οι μαθητές –χορευτές όλων των τμημάτων και ηλικιών .Δεν υπάρχει πλέων πρόσβαση ούτε στις στολές του Συλλόγου ,δεν υπάρχει δυνατότητα καταμετρήσεις των στολών των παραστάσεων  και της περιουσίας του Συλλόγου με τον φόβο βέβαια για την απώλεια παλαιών στολών ανεκτίμητης αξίας και ιστορικών κειμηλίων

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις του ενός από τους αρχαιότερους πολιτιστικού συλλόγου του Νομού μας .


Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης


O
Πρόεδρος

Τζαμπάζης Ιωάννης

Ο
Ειδικός Γραμματέας

Μπίστας Αργύριος

Ο
Γενικός Γραμματέας

Χαρίσης – Ντούρος Γεώργιος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου