Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας από το Σύλλογο Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης







      
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2016,ο ετήσιος χορός και η κοπή Βασιλόπιτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης "Άγιος Γεώργιος ο Εξ Ιωαννίνων ".

Ο  χώρος δεξιώσεων του ξενοδοχείου  Chris and Eve Hotel στην Κομοτηνή γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους όλων των ηλικιών ,που κοινό γνώρισμα τους ήταν η αγάπη για την παράδοση και τον πολιτισμό.
Υπό τους ήχους της εξαιρετικής ορχήστρας του Θωμά Χαλιγιάννη ,οι παρευρισκόμενοι δεν σταμάτησαν να χορεύουν και η πίστα αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει το πλήθος και το πάθος των χορευτών και των χορευτριών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου Γιάννη Τζαμπάζη. Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευλόγησε την Βασιλόπιτα και με την βοήθεια των μικρών χορευτών την έκοψε  και ευχήθηκε στο σύλλογο του καλή χρονιά.








Στην εκδήλωση τιμήθηκε για την προσφορά του στην Ηπειρωτική Μουσική ο Ηπειρώτης τραγουδιστής Παπακώστας Γιάννης, και η Τσάνγκα Πανωραία για την πολύχρονη προσφορά της στο ιστορικό μας σύλλογο.










Ακολούθησαν χορευτικά από το παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας και στη συνέχεια από το τμήμα ενηλίκων.



 












Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδίας ,τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Ηπειρωτών ,τα Διοικητικά Συμβούλια τους χοροδιδασκάλους και τους χορευτές και χορεύτριες των υπολοίπων πολιτιστικών συλλόγων καθώς και όλο τον κόσμο που προσήλθε.ε και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση μας.

Η βραδιά συνεχίστηκε με γλέντι, τραγούδι και χορό μέχρι αργά το πρωί. Η ορχήστρα μας φέτος που πρόσφερε άφθονο κέφι αποτελούνταν από τους:

  • Θωμάς Χαλιγιάννης (κλαρίνο)
  • Κώστας Καραπάνος (βιολί)
  • Τάσος Ντάφλος (ντέφι)
  • Φώτης Παπαζήκος (Λάουτο)
  • Γιώργος Γκούβας (τραγούδι)


Τραγούδησαν με φιλική συμμετοχή οι

  • Παπακώστας Γιάννης
  • Μπανιώτης Κώστας


Ο κόσμος διασκέδασε και χόρεψε με την καρδιά του. Εκτός από Ηπειρώτικους σκοπούς ακούστηκαν στην εκδήλωση Θρακιώτικα, Ποντιακά και Σαρακατσάνικα τραγούδια δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα με άφθονο κέφι.



























.

1 σχόλιο: