Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 11ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣΜεγάλη επιτυχία σημείωσε το "Αντάμωμα Ηπειρωτών" Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας στο Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας Πιερίας. Με την παρουσία 12 συλλόγων και 250 χορευτων από την Μακεδονία ,την Θεσσαλία , την Θράκη και με την  συμμετοχή του κόσμου παρά τις καιρικές συνθήκες με κάποια βροχερά ξεσπάσματα που "απείλησαν" για λίγο την εκδήλωση.διασκέδασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ο Πρόεδρος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης κύριος Τζαμπάζης Ιωάννης στον χαιρετισμό που έκανε δήλωσε ότι ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης ίσως  ένας από τους αρχαιότερους συλλόγους με έτος ίδρυσης το 1928 δίνοντας το παρών σε όλα τα ανταμώματα των  προηγούμενων  χρόνων στηρίζει  την παράδοση και το πολιτισμό .Ευχαρίστησε το Σύλλογο Ηπειρωτών Πιερίας για την άψογη διοργάνωση και όλους όσους βρέθηκαν και στήριξαν το θεσμό πλέων του ανταμώματος .
Τέλος ευχαρίστησε τους Ηπειρώτες την Ροδόπης που βρέθηκαν στην εκδήλωση και στηρίζουν το Σύλλογο σε οποιαδήποτε εκδήλωση παρευρεθεί.
Ο Πέτρος Λούκας Χαλκιάς έδωσε το παρών με το κλαρίνο του μαζί με τον Αντώνη Κυρίτση στο τραγούδι και την εκλεκτή τους ορχήστρα, ενώ πολλοί Σύλλογοι Ηπειρωτών με τα χορευτικά τους τμήματα με τις παραδοσιακές τους στολές έδωσαν έντονο πολιτιστικό χρώμα στην εκδήλωση και χειροκροτήθηκαν από τους παρισταμένους.
1 σχόλιο:

  1. http://inkomotini.gr/%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή