Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Εκδηλώσεις στα Οχυρά Νυμφαίας 2011


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης στα οχυρά Νυμφαίας, συμμετείχε και φέτος το χορευτικό του συλλόγου μας. Οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 στις 10.40 με την ευθύνη διοργάνωσης να ανήκει στην 29η ταξιαρχία πεζικού και τον διοικητή Αθανάσιο Ζάχο.
Προηγήθηκε δοξολογία και κάλεσμα πεσόντων στο χώρο του οχυρού και αργότερα ακολούθησαν εορταστικές εκδηλώσεις στους χώρους της παρακείμενης στρατιωτικής μονάδας.
Χόρεψαν σύλλογοι Θρακιωτών, Ηπειρωτών (ο δικός μας), Ποντίων και Κρητών.

Η εξυπηρέτηση από το στρατιωτικό προσωπικό (μόνιμους και εφέδρους) ήταν άψογη και υποδειγματική. Παράπονο ωστόσο υπάρχει από τον σύλλογο για τον χρόνο που δόθηκε στα χορευτικά να αναπτύξουν το πρόγραμμά τους. Ενώ αρχικά υπήρχε πρόβλεψη για 5 τραγούδια αυτό μειώθηκε στα 4 ενώ κατά την ημέρα της γιορτής τελικά επιτράπηκε να χορέψουμε μόνο 3 τραγούδια σε ένα κλήμα βιασύνης

1 σχόλιο:

  1. Κάποιος μου είπε ότι φέτος ήταν αρκετά πιο φτωχικές οι ετοιμασίες. Ενώ άλλες χρονιές είχε αρνιά και κατσίκια, φέτος είχε μονο τυροπιτάκια και σπανακοπιτάκια για μεζεδάκια. Και αυτός ο Πεταλωτής φτάνει άργησε καμιά ώρα, μετά ήταν και βιαστικός.

    Η άτιμη η ύφεση ας όψεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή