Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

 Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης "Άγιος Γεώργιος ο Εξ Ιωαννίνων ", εκφράζουμε  τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του μέλους του Συλλόγου μας και Ηπειρώτη στην καταγωγή  Βαρτζόπουλο Θεόδωρο από την Λάιστα Ζαγορίου.

Ο Θεόδωρο Βαρτζόπουλος ήταν  ένας γενναίος άνθρωπος, ένας ασυμβίβαστος υπερασπιστής της κοινωνικής δικαιοσύνης, ένας  αγνός πατριώτης με όλη τη σημασία της λέξης προβάλοντας πάντα  την γενετειρα του την Λάιστα  και την Ηπειρο. «Καθ’ όλη τη διάρκεια της δημόσιας πορείας του, η συνέπεια και η υπεράσπιση των αρχών και των ιδεών του ήταν τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν και τον καθοδηγούσαν.O κύριος Βαρτζόπουλος διετέλεσε σύμβουλός κληροδοτημάτων στην ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ το 1966 με πρόεδρο τον κύριο  Ελευθέριο Μαντικά .              

Για την θλιβερή απώλεια ευχόμαστε  στην οικογένεια  και τους οικείους του καλό  κουράγιο  και ο Θεός  να τους δίνει υγεία και δύναμη .

Η νεκρώσιμη δέηση  θα γίνει αύριο στα Νεκροταφεία Κομοτηνής

Το Δ.Σ. αποφάσισε αντί για κατάθεση στεφάνου, να δοθεί χρηματικό πόσο για τα έργα στην πλατεία της Λάιστας την γενέτειρα του  που τόσο αγαπούσε .

 

Καλό  Ταξίδι Συμπατριώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου