Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Με τις «Γυναίκες της Κομοτηνής» ψηφίζουμε για τα 15+1 «Βραβεία της Χρονιάς»!





Για πρώτη χρονιά οι «Γυναίκες της Κομοτηνής» σε συνεργασία με το R Channelδιοργανώνουν τα «Βραβεία της Χρονιάς» την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 9 το βράδυ στο REX.


Δυναμικοί, πετυχημένοι και ευφυείς άνθρωποι της Κομοτηνής που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν για το ήθος, το έργο, τη δράση, αλλά και τη δουλειά τους θα τιμηθούν, σε μια λαμπερή βραδιά γεμάτη φως, θετική ενέργεια αλλά και συγκίνηση, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Η εκδήλωση «Βραβεία της Χρονιάς», έχει ως σκοπό την ανάδειξη των ανθρώπων μεμονωμένων ή συλλογικά, αυτής της μικρής μα όμορφης πόλης, που ξεχώρισαν στον τομέα τους και στοχεύει αφενός στην αναγνώριση και επιβράβευσή τους, αφετέρου στη δημιουργία θετικών προτύπων στην κοινωνία.
Τα βραβεία είναι 15+1, και η ανάδειξη 10 εξ αυτών των κατηγοριών θα γίνει μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα https://rodopiawards.gr/index.php?r=survey/index&sid=214817
Κατά τη διάρκεια αυτής, θα γίνονται μέσω της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, συνεντεύξεις και παρουσιάσεις των υποψηφίων, αλλά και όσων στηρίζουν την εκδήλωση, ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστή η ταυτότητα τους αλλά και το έργο τους.
Ας ψηφίσουμε τους καλύτερους της χρονιάς και ας γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς που θέλουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο αυτής της μικρής, μα δικής μας πόλης!
Η βραδιά είναι αφιερωμένη στο Σύλλογο ΔΑΔΑΑ και στο έργο του όπου όλη η πόλη, αυτήν τη βραδιά γινόμαστε έμπρακτα υποστηρικτές του.
Τιμή μας η συμμετοχή σας αλλά και η υποστήριξή σας.

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ.

Ανάμεσα στους  υποστηρικτές της εκδήλωσης που κάθε μέρα ο αριθμός τους μεγαλώνει είναι οι:ΟεβεΣ Ροδόπης, Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής, Σωματείο Καφεπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής, Σωματείο ζυθεστιατόρων και γαλακτοπωλών καταστηματαρχών Κομοτηνής.



Χορηγοί επικοινωνίας εκτός από το R Channel είναι  ιστοσελίδες : Ηλεκτρονική Εφημερίδα Πατρίδα (Δημητρης Κηπουρος) SportsAddict, ΕΡΤ Κομοτηνης, Thrakisports.gr, Θρακική Αγορά, Εφημερίδα Περισκόπιο, Thrakisport Gr, Komotinipress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου