Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Παρότι η ''Ενότητα για την Ήπειρο'' νίκησε στις εκλογές της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος παίρνοντας 14 έδρες οι 29 ψήφοι που συγκέντρωσε στην πρώτη συμμετοχή του ο Μπίστας Αργύριος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης δεν εκλέχθηκε.Ο Μπίστας Αργυρίος για την πρώτη εμπειρία του έκανε την εξής δήλωση :Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς , για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που δείξατε με την ψήφο σας στο πρόσωπό μου ,  στις  εκλογές της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.
Μπορεί να μην έχω εκλεγεί  στο νέο Δημοτικό συμβούλιο τους εύχομαι καλή δύναμή και  είμαι στη διάθεση του για  να προσφέρω την βοήθειά μου όπου χρειαστεί .
Μέσα από το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης «Άγιος Γεώργιος ο Εξ Ιωαννίνων»  θα συνεχίσω την προσπάθεια μου , προβάλλοντας την Ήπειρο και τον πολιτισμό της πάντα με σεβασμό και αγάπη στην Θρακική γη και τους Θρακιώτες φίλους μου.
Στις εκλογές αυτές πραγματικά γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους της Ηπείρου . Ανθρώπους που θα σε στηρίξουν,  βοηθήσουν, ενθαρρύνουν, παρακινήσουν ,εμπνεύσουν  και που ενδιαφέρονται για την προβολή της Ηπείρου και την ανάδειξη του πολιτισμού της .

Με εκτίμηση 

Μπίστας Αργύριος 2 σχόλια:

  1. Μπράβο Αργύρη!!! Είσαι εργάτης της Ηπειρώτικης παράδοσης και εμείς η βάση είμαστε η Πανηπειρωτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή