Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ο Συλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης τίμησε με την παρουσία του τον Αγιο Παντελεημονά στο Μικρό Κρανοβούνιο Ροδόπης.

Θεσμός για την περιοχή της Ροδόπης το πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα στο Μικρό Κρανοβούνιο που γίνεται κάθε χρόνο με αφορμή την εορτή του Αγίου. Εξάλλου είναι ο μοναδικός ναός που τιμά το πρόσωπο του Αγίου σε όλη την Ροδόπη και όπως είναι φυσικό συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των ντόπιων.
Στο πλαίσιο λοιπόν του εορτασμού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ εσπερινός και ακολούθησε περιφορά της εικόνας. Πολλοί οι πιστοί που προσευχήθηκαν στη χάρη του Αγίου τόσο από τον οικισμό όσο και από τη γύρω περιοχή.
 


Ακολούθησε γλέντι που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μικρού Κρανοβουνίου «Άγιος Παντελεήμονας» με την συμμετοχη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κιλκίς ,του Συλλόγου Ηπειρωτων Νομού Ροδοπης Αγιος Γεώργιος ο εξ Ιωαννίνων και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρού Κρανοβουνίου.


Στην συνεχεία με μια υπεροχη ορχηστρα ο κόσμος πραγματικα γλέντησε και περάσε αξεχαστες στιγμές .Εκ μερους του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης θα  θέλαμε να ευχαριστησουμε τον πολιτιστικό Σύλλογο Μικρού Κρανοβουνίου για την πανέμορφη εκδήλωση τους και την αψογη φιλοξενία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου