Πέμπτη 2 Μαΐου 2013






Αγαπητοί Ηπειρώτες και φίλοι του Συλλόγου μας





Σας απευθύνουμε την επιστολή αυτή αισθανόμενοι την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τα μέλη μας , όπως και να τους ευχηθούμε  η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία στις καρδιές όλων μας, Αγάπη και Αλληλεγγύη για όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα, Χρόνια Πολλά,Υγεία σε όλους μας και ότι καλύτερο για την Ελλάδα μας την Ήπειρο κα την Θράκη. 


Να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες δράσεις του Συλλόγου μας:

Αμέσως μετά το Άγιο Πάσχα το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου μας , θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης μας στην κεντρική πλατεία.

Τα μαθήματα των χορευτικών τμημάτων μετά τις διακοπές του Πάσχα θα συνεχίσουν κανονικά στην καθορισμένη ημερομηνία και ώρα, (Κάθε Κυριακή απόγευμα στις 19:00-21:00) στο ισόγειο του 13ου Δημοτικού σχολείου , οπού βρίσκονται και τα γραφεία του Συλλόγου.

Οι τρεις χοροδιδάσκαλοι (Χαρίσης Γεώργιος, Μπίστας Αργύρης και Λάκκας Αλέξανδρος) είναι στην διάθεση σας για ότι χρειάζεται.

Στις 15-16  Ιουνίου ο σύλλογος μας, με το χορευτικό του και όσα μέλη του επιθυμούν ,θα συμμετάσχει στο Ετήσιο Αντάμωμα Ηπειρωτών που θα γίνει στις Σέρρες το Σαββατοκύριακο .Θα διατεθεί λεωφορείο με έξοδα του συλλόγου για την μετακίνηση.

Πιο μακροπρόθεσμα προγραμματίζεται μια εκδρομή για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου 2013 στην Ήπειρο, εφόσον υπάρξει η απαραίτητη συμμετοχή , οπού θα παρέλαση το χορευτικό μας, θα γίνει αναπαράσταση της μάχης στο Καλπάκι και θα παρακολουθήσουμε πλούσιο πρόγραμμα με πολλές άλλες εκδηλώσεις.

Επίσης θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την υποχρέωση των μελλών μας για την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ για το 2013 .Ο Σύλλογος μας έχει τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές του εκκρεμότητες συμπεριλαμβανομένης και της φορολογικής περαίωσης της τελευταίας 12ετίας.

Στην οικονομική συνδρομή σας προς το Σύλλογο , την οποία είμαστε σίγουροι ότι δίνεται με την ψυχή και την καρδιά σας, βασιζόμαστε, αφού ο εθελοντισμός και η αγάπη μας για την Ήπειρο είναι τα στοιχεία που εξασφαλίζουν την επιτυχημένη μας πορεία από το 1998 έως σήμερα…

Σας ευχαριστούμε



Ο
Προέδρος

Τσαμπάζης Ιωάννης   








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου