Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Επισκεψη του Σύλλογου Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης «Άγιος Γεώργιος ο εξ Ιωαννίνων» στο Ειδικό Σχολείο Άγιοι Θεόδωροι

            
Για μια ακόμη φορά ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης «Άγιος Γεώργιος ο εξ Ιωαννίνων» απέδειξε εμπράκτως ότι τα μέλη του είναι άνθρωποι με ευαισθησίες και θέλουν να προσφέρουν χαρά σε όσους το έχουν ανάγκη.

Στο πνεύμα λοιπόν των ημερών, στο πνεύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών, το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης «Άγιος Γεώργιος ο εξ Ιωαννίνων» επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Κομοτηνής «Άγιοι Θεόδωροι».
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών κύριος Τσαμπαζης Ιωάννης  με την Πρόεδρου του Συλλόγου  κυρία Λιβεριαδου 
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών , κ. Γιάννης Τζαμπάζης, έκανε μια ενημέρωση για την ιστορία του συλλόγου ο οποίος σύλλογος είναι
από τους παλαιότερους της Ροδόπης καθώς πως και τα μέλη του έπαιζαν και παίζουν πάντα ενεργό λόγο στην περιοχή .



Έπειτα  τα μέλη του Συλλόγου παρέδωσαν φάκελο με χρηματικό ποσό στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Λιβεριάδου για την ενίσχυση του έργου τους. καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου  Ηπειρωτών έκανε γνωστό ότι από τα έσοδα του ετήσιου χορού του συλλόγου, που θα γίνει στις 18 Ιανουαρίου 2013 στο Ξενοδοχείο Chris & Eve , το πλεονάζον ποσό θα διατεθεί για κοινωφελή σκοπό.


Η πρόεδρος, κ. Νατάσσα Λιβεριάδου, με το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό τους υποδέχθηκε και τους ενημέρωσε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται ιδιαίτερα για τη Στέγη Αυτόνομης Διαβίωσης, ένα όνειρο ζωής όλων για την αποκατάσταση των παιδιών.


Ακολούθησε ξενάγηση σε χώρο του σχολείου, όπου εκτίθενται οι εργασίες των παιδιών. Από την πλευρά του συλλόγου προσφέρθηκαν στα παιδιά παραδοσιακά μελομακάρονα, κουραμπιέδες και χυμοί, ενώ τα παιδιά ως ανταπόδοση της επίσκεψης ευχαριστώντας έψαλλαν τα κάλαντα. 


    
Τέλος  όλο το ΔΣ  του συλλόγου δήλωσε στους παρευρισκόμενους ότι  η  επίσκεψη αυτή είναι η ελάχιστη προσφορά του συλλόγου μας σε αυτά τα  παιδιά. Ευχαριστούμε τα παιδιά και του δασκάλους για την υποδοχή τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου